Ishrana 22.12.2016.

15 super trikova kako da smršate bez gladovanja

15 super trikova kako da smršate bez gladovanja

Da li vam se često događa situacija da odlučite da ćete iz  korena promeniti svoju ishranu. Donesete odluku kako od sutra ili od nekog određenog dana nećete više jesti hranu koja je loša i koju ste do sada najviše i jeli i zamenićete je zdravijom hranom, ujedno obećate sebi da ćete potpuno izmeniti dijetne navike. To traje određeni period vremena, kod nekoga 2,3 dana, kod nekoga 2,3 nedelje ili čak i 2,3 meseca, ali sve se na kraju svede da odustajete i lagano se vraćate onim prvobitnim navikama, koje ste i želeli da izmenite. Kada podvučete crtu i pogledate sebe kakve ste navike imali pre godinu ili pre više godina, oko 80% ljudi može da ustanovi da su na istom i da se ništa značajno nije menjalo, tj. njihove navike su uvek iste godinama. 

Poenta zdrave ishrane ili promene dosadašnjeg načina ishrane je u uvođenju malih i održivih izmena koje je lako primenjivati. Prava promena je ona koja će imati trajni efekat, dugoročno gledano.

U videu ispod pokazujem vam nekoliko primera koju hranu sa kojom možete zameniti i tako uvek bez griže savesti jesti, jer znate da jedete zdraviju i manje kaloričnu opciju, a koja je naravno i nutritivno kvalitetnija.

 

 

Sve ove male izmene u hrani koju jedete vam mogu dati jako veliku štednju kalorija. Ješćete hranu koja je ukusom slična, čak i ukusnija a unosićete mnogo manje kalorija. Počnite polako, korak po korak, menjajte namirnicu po namirnicu i tako ćete videti i osetiti kako vaše telo reaguje.
Ako imate ideju za neke druge zamene, pišite mi u komentarima ispod, ako nakupimo više ideja snimiću i novi video.

Ako vam se ovaj video dopao i ako ste uživali a ponajviše ako ga smatrate korisnim, lajkujte ga i podelite ga sa prijateljima. 

Uživajte do narednog videa

Nada 🙂

 

FITT Klub

FITT Individualan plan ishrane uz koji najlakše i najefikasnije stižeš do željenih rezultata.

Ne savetujem vas kako da gladujete ili izbacujete liste namirnica iz ishrane, ne učim vas da kupujete šejkove ili preparate da biste postigli željeni izgled. Ne učim vas da je hrana zdrava ili nezdrava, kao ni dobra ili loša.

Učimo kako da na osnovu ličnih potreba, želja i ukusa sami sebi u budućnosti kreirate idealne obroke i vodite svoju ishranu na način na koji se najbolje uklapa u vaše potrebe.