FITT IZAZOV 32

FITT IZAZOV 32

I da! Konačno je dostupan i novi program u nizu FITT Izazov transformacija.

Ovo je nastavak FITT Izazova 28! 

 

Da li ste spremni da pokrenete svoju fitnes transformaciju u trajanju od 32 dana?

Ove vežbe će vam pomoći da malo sredite pojedine tačke na telu koje su kod većine nas prava glavobolja, poput stomaka, butina i zadnjice, kao i samih ruku koje ćete ojačati i zategnuti.

Izazovi su uvek bolji sa prijateljima! Ako mislite da ćete biti efikasniji, pozovite prijatelja da vam se priključi i vežbajte u paru.

Ako ste novi na FITT.RS, ovakvi izazovi su odlično mesto za početak. Kreiraćete zdrave navike koje će vam biti put ka ostvarivanju fitnes ciljeva.

Ako ste zaista spremni da podignete svoj fitnes na viši nivo, pridružite se #nadafitt timu i započnite ovaj izazov u trajanju od 32 dana.

 

FITT Izazov 32

 

 

Tokom naredne četiri nedelje radite redovno treninge kako biste tonirali i zategli zadnjicu, noge, ruke i stomak.

Uz treninge dobijate i plan ishrane kroz 14 dana, sa jedinstvenim receptima i nutritivnim vrednostima svakog obroka. Tri glavna obroka + jedna užina (po želji)

Ono što je posebno interesantno je da ćete dobiti plan ishrane sa preporučenom dnevnom potrošnjom, i tako možete biti sigurni da jedete baš onoliko kalorija koliko je vašem telu potrebno. A sve je to lakše jer dobijate FITT recepte sa izračunatim kalroijskim vrednostima, tako da ništa nije potrebno sami da računate i brojite do besvesti.

Uz sve dobićete i vodič kroz zdravu ishranu koji će vam biti od pomoći pri lakšem odabiru zdravih i kvalitetnih namirnica.

Kako to sve izgleda, šta dobijate?

  • Meni sa receptima koji su dati kroz nutritivne i kalorijske vrednosti
  • Vodič kroz ishranu
  • FITT special recepti
  • FITT užine – vodič kroz odabir pravilne užine
  • FITT vodič kroz ishranu
  • FITT Metod ishrana uputstvo

fitt izazov 32 fitt izazov 32 fitt izazov 32FITT Izazov 32

Treninzi 

Ono što je novo u odnosu na FITT Izazov 28 je što u ovom programu pored kućnog treninga, dobijate i predlog za vežbanje u fitness centru (tegovi, rekviziti) 

 

Promotivna cena do kraja marta je 17 eur (1900 din) 

Prijave na: 

 

Dakle 🙂 

1. prvo što je potrebno je da mi pošalješ email da se prijavljuješ za program

2. Potom dobijaš instrukcije za uplatu.

3. Nakon evidentirane uplate, šaljemo ti upitnik koji je potrebno da popuniš, kako bih dobila informacije o tvom trenutnom stanju i u skaldu sa tim ti i preporučim adekvatan program.

4. Nakon toga, na tebi je da se narednih 32 dana pridržavaš plana i sigurna sam da će ti pre svega sve prijati, a ujedno da ćeš imati sjajne rezultate!

 

 

Obavezno čekiraš spam sanduče, pošta može da zaluta tamo. 😉

 

Close