FITT Izazov Transformacija

Da li ste spremni da pokrenete svoju fitnes transformaciju u trajanju od 28 dana?

fitt izazov

Tokom naredne četiri nedelje radićete vežbe koje će ubrzati vaš metabolizam i vežbe koje će vam pomoći da sagorite masne naslage kao i da lepo oblikujete celo telo!

Ove vežbe će vam pomoći da malo sredite pojedine tačke na telu koje su kod većine nas prava glavobolja, poput stomaka, butina i zadnjice, kao i samih ruku koje ćete ojačati i zategnuti.

Izazovi su uvek bolji sa prijateljima! Ako mislite da ćete biti efikasniji, pozovite prijatelja da vam se priključi i vežbajte u paru.

Ako ste novi na FITT.RS, ovakvi izazovi su odlično mesto za početak. Kreiraćete zdrave navike koje će vam biti put ka ostvarivanju fitnes ciljeva.

Ako ste zaista spremni da podignete svoj fitnes na viši nivo, pridružite se #nadafitt timu i započnite ovaj izazov u trajanju od 28 dana.

Tokom naredne četiri nedelje radite redovno treninge kako biste tonirali i zategli zadnjicu, noge, ruke i stomak.

Uz treninge dobijate i plan ishrane kroz 28 dana, sa jedinstvenim receptima i nutritivnim vrednostima svakog obroka.

Ono što je posebno interesantno je da ću vam ja lično izračunati preporučenu dnevnu potrošnju, shodno željenim rezultatima i tako možete biti sigurni da jedete baš onoliko kalorija koliko je vašem telu potrebno. A sve je to lakše jer dobijate FITT recepte sa izračunatim kalroijskim vrednostima, tako da ništa nije potrebno sami da računate i brojite do besvesti kalorije koje unosite.

Uz sve dobićete i vodič kroz zdravu ishranu koji će vam biti od pomoći pri lakšem odabiru zdravih i kvalitetnih namirnica.

Kako to sve izgleda? 

Dobijate PDF dokument sa vežbama. Vežbe su date kroz fotografije, a u slučaju da vam neka nije jasna, kada kliknete na naziv vežbe, vodi vas na video objašnjenje te iste vežbe.

Nakon popunjenog upitnika i procene trenutne forme, dobijate od mene kategoriju nivoa i u odnosu na tu kategoriju nivoa radite i dati broj ponavljanja i rundi.

Šta dobijate?

Plan treninga

Plan ishrane

Personalizovani izračun optimalnog kalorijskog i makro unosa

FITT Vodič kroz zdravu ishranu

Dnevnik za vođenje treninga

Neka od Vaših pitanja koja su se često ponavljala, pa ću dodati neke od informacija ovde.

Da li se vežbe mogu raditi kod kuće?

Sve vežbe su bez korišćenja dodatnog opterećenja ili bilo kojih fitnes rekvizita tako da jedino što je potrebno jeste 2 kvadrata slobodnog prostora. Možete ih raditi kod kuće, u fitnesu, parku, plaži, gde god je vama prijatno. 😉

Da li mogu da učestvujem ukoliko nisam iz Srbije?

Da, naravno, sve je online, tako da nema ograničenja u tom smislu.

Trenutno sam na postu, da li se ishrana može prilagoditi?

Prvobitno nije bilo u planu izrada takvog menija, ali kako se dosta žena javilo sa tom molbom, kreiraću i posni ili vegi-pescetarijan meni za sve vas koji ste na ovakvom režimu.

Do kada mogu da se prijavim?

Ovo je izazov u trajajnju od 28 dana koji možete da počnete kada god mislite da ste spremne. On će uvek biti na blogu i imaćete mogučnost da ga naručite. Ono što je posebno interesantno je što ćemo u ovoj prvoj grupi raditi zajedno, kako bi se još više motivisali i podstakli jedni druge da nema odustajanja. 🙂

Raditi zajedno podrazumeva da ćemo imati Insta live treninge za vikend. 🙂

BONUS  BONUS  BONUS  BONUS  BONUS  BONUS

Imaćemo Instagram live sastanak i instagram live trening gde ćemo zajedno vežbati i pričati o svemu što vas zanima, a tiče se ishrane ili treninga. 

Uslovi učešća su sledeći:

Email prijava
Dokaz o uplati
Popunjen FITT upitnik
Potpisana saglasnost da će se program primenjivati
Fotografije pre i posle (nećemo ih objavljivati, već da imamo da uporedimo
Mere pre i posle (kg, obim)

Cena programa je 10 eur

Ako želiš da napraviš transformaciju i uradiš nešto korisno za svoje zdravlje, popuni kontakt formu ispod:

Close