FITT Metod Konsultacije

Saradnja uživo 

Trenutno moguća u Beogradu i Cirihu.

nada piliskic

Fizički izgled treba da bude u jedinstvu za zdravom psihom, jedino tako postižemo dugoročno održive rezultate.

Svako od nas nailazi na poteškoće kada je u pitanju održavanje željene telesne mase. Bilo da je u pitanju pogrešan odabir načina ishrane, ili je u pitanju nedovoljno poznavanje hrane i njenih nutritivnih i energetskih vrednosti ili je pak sasvim nešto drugo u pitanju, sigurna sam da zajedničkim snagama možemo da postignemo željeni rezultat.  Održavanje željene telesne figure može predstavljati pravi izazov, ali uz dobro postavljenu osnovu, ishrana za vas neće više biti nepoznata oblast i nešto što vam zadaje glavobolju.

 

Da li znate da pogrešno isplanirana ishrana vodi ka kompulsivnim prejedanjima, stalnoj želji za zabranjenom hranom i konstantnim nezadovoljstvom ličnim izgledom?

 

Sigurna sam da ste makar jednom u svom životu bili na nekoj dijeti i da ste postigli rezultat. Ono što isto tako znam je da se kod 98% ljudi nakon određenog vremena sve vrati na staro. Da li ste krivi vi sami ili je kriva dijeta? Zapravo niko nije kriv. Problem kod većine pristupa ishrani je taj što se ne uče osnove, ne polazi se od bazičnih stvari, ne grade se optimalne navike i nakon završetka svakog režima vi se vraćate starim navikama jer niste naučili kako treba da se hranite da zapravo nikada i ne budete na dijeti, već da način ishrane postane vaš stil života.

Ne učim vas kako da gladujete ili izbacujete liste namirnica iz ishrane, ne učim vas da kupujete šejkove ili preparate da biste postigli željeni izgled. Ne učim vas da je hrana zdrava ili nezdrava, kao ni dobra ili loša. Hrana je hrana i ona može biti samo nutritivno bogatija i nutritivno oskudnija.

 

Učimo kako da na osnovu ličnih potreba, želja i ukusa sami sebi u budućnosti kreirate idealne obroke i vodite svoju ishranu na način na koji se najbolje uklapa u vaše potrebe.

 

Da li Vam je potrebno?

 • Više energije na dnevnom nivou?
 • Redukcija telesnih masti ili povećanje telesne (mišićne) mase’
 • Manje stresa’
 • Manje nadutosti, grčeva i ostalih propratnih posledica nekvalitetnog načina ishrane?
 • Više samopouzdanja kada je u pitanju ishrana?
 • Unapređena kompozicija tela?
 • upoznavanje sa osnovnim principima  pravilne ishrane koja najbolje odgovara potrebama vašeg organizma?

program za mršavljenje program za mršavljenje program za mršavljenje program za mršavljenje

Zajedničkim snagama idemo do ostvarenja vaših rezultata na sledeći način:

Konsultacija i izrada plana ishrane

 • Sastanak uživo u trajajnju od 90 minuta, uključuje sva potrebna merenja, na kom razgovaramo o dosadašnjim navikama u pogledu ishrane i vežbanja, o željenim rezultatima i razvijamo najbolju moguću strategiju kojom najefikasnije idete ka svojim željenim rezultatima.
 • Individualni nutritivni i kalorijski profil – Plan Ishrane
 • Digitalna knjiga sa preko 150 različitih recepata (doručak, ručak, večera) sa detaljno napisanim instrukcijama za pripremu obroka, nutritivnim sastavom svakog obroka, tako da kroz ceo proces učite o hrani, obrocima, namirnicama i na taj način se postepeno usavršavate da samostalno sebi kreirate obroke bez potrebe da se trajno vezujete za određene planove. Poenta i cilj svega jeste da naučite da slušate svoj organizam, da ga negujete i dajete mu ono što on od vas traži, a to jedino i najbolje možete vi sami. 
 • Vodič kroz ishranu
 • 24h podrška putem email-a, za sva dodatna pitanja ili nejasnoće u vezi programa
 • Trajanje programa 28 dana

Cena: 90 eur

 

Prijave putem kontakt forme ispod:

 

Close