FITT Usluge

FITT Metod 1:1 Bronze & Silver & Goldfitt coaching

Saradnja uživo

Trenutno moguća u Beogradu i Cirihu.

Detalji:

Želite rezultate i želite podršku na putu izmene svojih dosadašnjih navika?

Zaboravite na dane kada vam nedostaje motivacija zato što ste sami i zato što nema ko da vas pogura i da podstrek da samo nastavite istrajno na putu do svog cilja.  Ovaj paket saradnje sa Nadom je kreiran tako da vam doprinese opštem boljem stanju fizičkog izgleda kao i da doprinese tome da trajno savladate osnove kvalitetne ishrane i da to bude vaš životni stil. Nada ima veliko iskustvo u radu sa mnogo klijenata kojima je pomogla da dostignu željenu formu, a ono u čemu se najviše ponosi i ističe kao uspeh u radu sa klijentima je što su uz njen program trajno savladali način ishrane koji zadovoljava njihove individualne potrebe, a ujedno naučili da samostalno kreiraju sebi obroke i planiraju fizičku aktivnost, bez da večno robuju planovima i režimima.

Nada ističe: “Moj najveći uspeh je što saradnja sa klijentima ne traje zauvek, već ih tokom procesa podučavam tehnikama sa kojima ovladaju i sa kojima znaju sami sebi da kreiraju savršeni plan i ja im više kao instruktor nisam neophodna. Na dalje samo razmenjujemo iskustva, savete i međusobnu podršku.”

 

 

 

 

FITT Online Plan Ishrane

FITT Plan Ishrane

Koliko često nailazite na prepreke kada je u pitanju ishrana?

Da li vam se događa da pomislite da ste konačno našli idealno rešenje, ali da se zapravo ispostavi da nije baš delotvorno kao što ste mislili? Pokušavali ste sami sebi da napravite plan međutim konfuzno vam je sve i nemate vremena da se dublje posvetite izučavanju materije. Više ne znate kome i čemu da verujete jer svako ima neku svoju teoriju?

Ja sam tu da vas uputim da na najlakši i najefikasniji način dođete do željenog cilja. Važno je da se vodimo referentnim naučnim istraživanjima i zvaničnim studijama. „Noname“ autore knjiga i teorija zaobilazimo u širokom luku i poštujemo ono što zvanična nauka kaže.

Bilo da je Vaš cilj redukcija telesnih masti, povećanje mišićne mase, unapređenje opšte fizičke sposobnosti, unapređenje kondicije, pomoći ću Vam na putu ka dostizanju zdravih životnih navika.

Tokom trajanja programa imate moju punu podršku za sva dodatna pitanja i nedoumice. Zajedno idemo do cilja koliko god je on daleko pred nama.

Moj cilj je da vam pomognem da zdrav način života postane vaša svakodnevnica.

FITT  program ishrane je kreiran po najsavremenijim internacionalnim standardima. Zaboravite na šablon plan koji dobijete nakon 10 minutnog razgovora i kog naravno treba samostalno da se pridržavate. Znam i ja, a i vi, da to moze da traje tri, sedam ili deset dana, i šta onda? Sve pada u vodu? Imate plan koji ne koristite jer jednsotavno niste izgradili ono osnovno, a to je odnos prema hrani, a kao još bitnije niste utvrdili šta je to što vas koči da kada je u pitanju ishrana ili redovno upražnjavanje fizičke aktivnosti.

Nada nosi licencu kanadske škole za nutricionizam, sa posebnim interesovanjem na oblast exercise nutrition. Pored toga Nada je nosilac FISAF International sertifikata za personalnog fitnes trenera.

 

 

 

 

 

 

FITT Izazov Transformacija 28 dana

Da li ste spremni da pokrenete svoju fitnes transformaciju u trajanju od 28 dana?

Tokom naredne četiri nedelje radićete vežbe koje će ubrzati vaš metabolizam i vežbe koje će vam pomoći da sagorite masne naslage kao i da lepo oblikujete celo telo!

Ove vežbe će vam pomoći da malo sredite pojedine tačke na telu koje su kod većine nas prava glavobolja, poput stomaka, butina i zadnjice, kao i samih ruku koje ćete ojačati i zategnuti.

Izazovi su uvek bolji sa prijateljima! Ako mislite da ćete biti efikasniji, pozovite prijatelja da vam se priključi i vežbajte u paru.

Ako ste novi na FITT.RS, ovakvi izazovi su odlično mesto za početak. Kreiraćete zdrave navike koje će vam biti put ka ostvarivanju fitnes ciljeva.

Ako ste zaista spremni da podignete svoj fitnes na viši nivo, pridružite se #nadafitt timu i započnite ovaj izazov u trajanju od 28 dana.

Uz treninge dobijate i plan ishrane kroz 28 dana, sa jedinstvenim receptima i nutritivnim vrednostima svakog obroka.

Ono što je posebno interesantno je da ću vam ja lično izračunati preporučenu dnevnu potrošnju, shodno željenim rezultatima i tako možete biti sigurni da jedete baš onoliko kalorija koliko je vašem telu potrebno. A sve je to lakše jer dobijate FITT recepte sa izračunatim kalroijskim vrednostima, tako da ništa nije potrebno sami da računate i brojite do besvesti kalorije koje unosite.

 

 

Close