FITT Ideje za Zdrave Obroke 02.09.2019.

IDEJE ZA UŽINU I Lunchbox

Novi predlozi za obroke za poneti, za školu, posao, fakultet. 🙂

Kako većina ljudi ne radi od kuće i vraćaju joj se tek uveče, za sve one koji vode računa o ishrani – obroci za poneti su neophodni.Verujem da to deluje zamorno svima koji to ne rade, ali nije baš tako. 

Svakako je potrebno malo više vremena nego za dostavu ili odlazak do pekare, premda je to zanemarljivo u odnosu na benefite koje ćete dobiti.
Ono što je u ovom slučaju neophodno je da unapred planirate i steknete naviku da to radite jer ćete onda bez puno truda tačno znati šta biste mogli da spakujete u lunchbox. 

Kalorijsku vrednost određujete u zavisnosti od toga da li ste na poslu  celog dana, pa vam je potreban kompletan obrok, na fakultetu nekoliko sati ili samo pakujete detetu užinu dok je u školi par časova. 
U idejama koje sam pripremila za vas sam se potrudila da uključim razne namirnice, kao i vegi varijante, ali i one nutritivno siromašnije koje su vrlo ukusne (poput Kinder buena) jer ne treba zaboraviti da pravilna ishrana nije odricanje od svega već nalaženje mere i održavanje balansa. 

https://youtube.com/watch?v=G3rftSuccL8%26t%3D41s

FITT Individualan plan ishrane uz koji najlakše i najefikasnije stižeš do željenih rezultata.

Ne savetujem vas kako da gladujete ili izbacujete liste namirnica iz ishrane, ne učim vas da kupujete šejkove ili preparate da biste postigli željeni izgled. Ne učim vas da je hrana zdrava ili nezdrava, kao ni dobra ili loša.

Učimo kako da na osnovu ličnih potreba, želja i ukusa sami sebi u budućnosti kreirate idealne obroke i vodite svoju ishranu na način na koji se najbolje uklapa u vaše potrebe.