Fitness 17.12.2020.

IZAZOV #TežiRavnoteži – Gojaznost

ŽELIM da vam najavim novu seriju videa TEŽI RAVNOTEŽI  koja za temu ima gojaznost, kako je prevenirati kao i kako se osloboditi iste.      

Kampanju “Teži ravnoteži” pokrenuli su u junu 2018. godine Ministarstvo zdravlja Republike Srbije i Privredna komora Srbije – Udruženje za prehrambenu industriju kao podršku Nacionalnom programu za prevenciju gojaznosti kod dece i odraslih koje je Vlada Republike Srbije usvojila početkom iste godine.

Kampanja ima za cilj da informiše i edukuje građane Srbije o važnosti usvajanja zdravih stilova života, balansirane ishrane i redovne fizičke aktivnosti.

Specijalna bolnica za bolesti štitaste žlezde i bolesti metabolizma “Čigota” je jedan od nosioca nacionalnog programa za prevenciju gojaznosti.

I narednim videima u kojima cu vam davati predloge obroka, poslužiću se knjižicom recepata Čigota kuvara. Ono što je posebno zanimljivo je što ću svaki od recepata napraviti na moj način. 

U ovom prvom videu serijala pričamo o tome kako gojaznost nastaje, kako je možete sprečiti ili kako je se možete rešiti. A u narednim videima iz serijala slede predlozi obroka za koje verujem da ce vam se svideti. 

Ako vas zanima ova tema, predlažem da odlgedate ovaj video.

 

 

 

FITT Individualan plan ishrane uz koji najlakše i najefikasnije stižeš do željenih rezultata.

Ne savetujem vas kako da gladujete ili izbacujete liste namirnica iz ishrane, ne učim vas da kupujete šejkove ili preparate da biste postigli željeni izgled. Ne učim vas da je hrana zdrava ili nezdrava, kao ni dobra ili loša.

Učimo kako da na osnovu ličnih potreba, želja i ukusa sami sebi u budućnosti kreirate idealne obroke i vodite svoju ishranu na način na koji se najbolje uklapa u vaše potrebe.