Ishrana 20.12.2020.

IZAZOV #TežiRavnoteži – Omega namaz

Ovo je naš drugi video iz serijala #težiravnoteži u kome je glavna tema gojaznost i borba sa istom. Ako niste odgledali prethodni video predlažem da to uradite na ovom linku. 

Dakle, imamo serijal od 6 videa i u svakom, ja vam dajem predlog jednog obroka koji mozete da spremite. 

Mnogi ljude imaju tendenciju da svoje navike radikalno menjaju i upravo iz tog razloga to im retko kada pođe za rukom, pa stalno imate one cikluse u kojima nesto zapocinjete i nikako da istrajete do kraja. To se upravo i dešava jer mnogi pokušavaju da izmene  SVE SADA,  ODMAH I ODJEDNOM. Koliko god to mnogima zvučalo izazovno i kao moguće rešenje, za par dana se svako uveri da je to taktika koja nema efekta. 

Zato ja zelim da vas pozovem da mi se prirdružite i da učestvujete u mom izazovu teži ravnoteži. 

Dakle, cilj ovog izazova je da usvojite jednu po jednu naviku i da to naravno postane vaša trajna navika. 

U ovom videu pokazaću vam recept za vrlo ukusan i jednostavan za pripremu Omega namaz iz Čigota kuvara. Jedan od svojih obroka zamenite ovim. Zašto baš ovako?

Zato što sam sigurna da svako od vas ko gleda ovaj video, moze da odvoji toliko vremena da jedan od svojih obroka pripremi na ovaj način. 

 

Evo konkretnog recepta:

 

  • 1 kašika susama
  • 1 kašika lana
  • 3 kašike sira
  • 2 kašike jogurta
  • par maslinki
  • biber

 

Ukupna vrednost ovog namaza je 278 kCal

 

Ukoliko vam se video svideo, obavezno lajkujte, pišite u komentarima utiske, ako spremite namaz, šaljite fotku obavezno da vidim i javite kako vam se svidja! 

 

FITT program uz koji najlakše i najefikasnije stižeš do željenih rezultata.

Ne savetujem vas kako da gladujete ili izbacujete liste namirnica iz ishrane, ne učim vas da kupujete šejkove ili preparate da biste postigli željeni izgled. Ne učim vas da je hrana zdrava ili nezdrava, kao ni dobra ili loša.

Učimo kako da na osnovu ličnih potreba, želja i ukusa sami sebi u budućnosti kreirate idealne obroke i vodite svoju ishranu na način na koji se najbolje uklapa u vaše potrebe.