Fitness 23.03.2020.

Koji proteini su najbolji

Jedno od cestih pitanja upravo se tice suplemenata proteina, tj. koji brendovi su dobri. Delim sa vama ovo nezavisno istrazivanje od @labdoor radjeno je na proizvodima koji su na USA trzistu, ali svakako se vecina moze naruciti online, Amazon ili slicno…

Inace ako vam je nekada potrebna informacija o odredjenom suplementu, a da mozete da dobijete relevantne info. sajtovi poput labdoor.com ili examine.com su odlicne i proverene adrese. ✔
.
Dakle, proteini u prahu nisu stetni niti su namenjeni samo za fitnesaše. Mogu ih u ishrani koristiti svi ljudi kao i deca. Ako recimo osnovnom ishranom uspevate da unesete optimalnu kolicinu proteina koja vam je potrebna, onda vam ovaj suplement nije neophodan. Moj predlog je da ga svakako imate kod kuce, pa u trenucima kada ne znate, nemate sta da pojedete, uvek mozete da napravite neku lepu poslasticu sa proteinom u prahu.


1.Muscle Feast Grass Fed Whey Isolate
.
2.MyProtein Impact Whey Isolate
.
3.Muscle Feast Whey Protein Isolate
.
4.Integrated Supplements Whey Isolate Protein
.
5.NOW Foods Whey Protein Isolate
.
6.Muscle Feast Whey Protein
.
7.Dymatize ISO-100
.
8.MyProtein Impact Whey Protein

FITT Individualan plan ishrane uz koji najlakše i najefikasnije stižeš do željenih rezultata.

Ne savetujem vas kako da gladujete ili izbacujete liste namirnica iz ishrane, ne učim vas da kupujete šejkove ili preparate da biste postigli željeni izgled. Ne učim vas da je hrana zdrava ili nezdrava, kao ni dobra ili loša.

Učimo kako da na osnovu ličnih potreba, želja i ukusa sami sebi u budućnosti kreirate idealne obroke i vodite svoju ishranu na način na koji se najbolje uklapa u vaše potrebe.