Instant postovi 25.06.2019.

Koliko treba da vežbam

Kao prosecnom rekreativcu dovoljno je da vežbate tri, četiri do pet puta nedeljno u trajajnju od 45-60 minuta. ✔ Treba da napravite plan koji ste u stanju da ispunite kroz dugi period vremena. To što želite i trenutno možete da vežbate svaki dan, to ne znači da će to moći da bude održivo i u budućnosti.


Svaka aktivnost u kojoj pokrećemo telo, aktiviramo mišiće, u kojoj podsticemo ubrzanije disanje i nakon koje se osećamo lepo je odlična i zadovoljavajuća. To može biti plivanje, može biti trčanje, ples, balet, može pilates, dizanje tegova, bajs, roleri… Ma šta god volite i šta god ćete raditi sa zadovoljstvom. Treba da jedva čekate onaj trenutak da idete na trening i da vežbate radi lepog osećaja, a ne da se ceo dan spremate na nešto dosadno i naporno, jer je to kao jedini način da smršate. Kad tako razmišljate nećete nikada ni trajno dostići cilj. Možda i uspete da smršate, ali čim to dostignete prekinućete sa vežbanjem jer logično je da nećete raditi nešto što vam ne prija. Onda će se za neki period ponovo nagomilati kilogrami i eto vas na početku ponovo.
www.fitt.rs  
#nadafitt#fitt#jazelimjamogu#nadapiliskic

FITT Individualan plan ishrane uz koji najlakše i najefikasnije stižeš do željenih rezultata.

Ne savetujem vas kako da gladujete ili izbacujete liste namirnica iz ishrane, ne učim vas da kupujete šejkove ili preparate da biste postigli željeni izgled. Ne učim vas da je hrana zdrava ili nezdrava, kao ni dobra ili loša.

Učimo kako da na osnovu ličnih potreba, želja i ukusa sami sebi u budućnosti kreirate idealne obroke i vodite svoju ishranu na način na koji se najbolje uklapa u vaše potrebe.