NOVO NA TRŽIŠTU: FITT IZAZOV 28

Da li ste spremni da tokom naredne četiri nedelje pratite plan ishrane i plan treninga koji će potpuno transformisati vaše navike?

Do sada mi je preko 5000 vas dalo poverenje da budem vaš vodič na putu tranformacije tela i navika.

Za samo 25 EUR (2900 RSD) dobijaš plan ishrane i plan treninga koje izrađuje Nada Piliškić

Da li ste spremni da pokrenete svoju fitnes transformaciju u trajanju od 28 dana?

Ove vežbe će vam pomoći da malo sredite pojedine tačke na telu koje su kod većine nas prava glavobolja, poput stomaka, butina i zadnjice, kao i samih ruku koje ćete ojačati i zategnuti.

Izazovi su uvek bolji sa prijateljima! Ako mislite da ćete biti efikasniji, pozovite prijatelja da vam se priključi i vežbajte u paru.

Ako ste novi na FITT.RS, ovakvi izazovi su odlično mesto za početak. Kreiraćete zdrave navike koje će vam biti put ka ostvarivanju fitnes ciljeva.

Ako ste zaista spremni da podignete svoj fitnes na viši nivo, pridružite se #nadafitt timu i započnite ovaj izazov u trajanju od 28 dana.

Tokom naredne četiri nedelje radite redovno treninge kako biste tonirali i zategli zadnjicu, noge, ruke i stomak.

Uz treninge dobijate i plan ishrane kroz 28 dana, sa jedinstvenim receptima i nutritivnim vrednostima svakog obroka. Tri glavna obroka + jedna užina (po želji)

Ono što je posebno interesantno je da ćete dobiti plan ishrane sa preporučenom dnevnom potrošnjom, i tako možete biti sigurni da jedete baš onoliko kalorija koliko je vašem telu potrebno. A sve je to lakše jer dobijate FITT recepte sa izračunatim kalroijskim vrednostima, tako da ništa nije potrebno sami da računate i brojite do besvesti.

Uz sve dobićete i vodič kroz zdravu ishranu koji će vam biti od pomoći pri lakšem odabiru zdravih i kvalitetnih namirnica.

Kako to sve izgleda, šta dobijate?

Dobijate PDF dokument sa vežbama. Vežbe su date kroz fotografije, a u slučaju da vam neka nije jasna, kada kliknete na naziv vežbe, vodi vas na video objašnjenje te iste vežbe.

Nakon popunjenog upitnika i procene trenutne forme, dobijate od mene kategoriju nivoa i u odnosu na tu kategoriju nivoa radite i dati broj ponavljanja i rundi.

Šta dobijate?

VODIČ KROZ ISHRANU

RECEPTI SA NUTRITIVNIM I KALORIJSKIM VREDNOSTIMA

PLAN TRENINGA - KUĆNA VARIJANTA

Dostupan regularan i vegetarijanski meni

Tokom naredne četiri nedelje radite redovno treninge kako biste tonirali i zategli zadnjicu, noge, ruke i stomak.

Uz treninge dobijate i plan ishrane kroz 28 dana, sa jedinstvenim receptima i nutritivnim vrednostima svakog obroka. Tri glavna obroka + jedna užina (po želji)

Za samo 25 EUR (2900 RSD) dobijaš plan ishrane i plan treninga koje izrađuje Nada Piliškić.

Najčešće postavljana pitanja

Da li se vežbe iz programa mogu raditi kod kuće?

Sve vežbe su bez korišćenja dodatnog opterećenja ili bilo kojih fitnes rekvizita tako da jedino što je potrebno jeste 2 kvadrata slobodnog prostora. Možete ih raditi kod kuće, u fitnesu, parku, plaži, gde god je vama prijatno.

Da li mogu da učestvujem ukoliko nisam iz Srbije?

Da, naravno, sve je online, tako da nema ograničenja u tom smislu.

Trenutno sam na postu, da li se ishrana može prilagoditi?

Prvobitno nije bilo u planu izrada takvog menija, ali kako se dosta žena javilo sa tom molbom, kreiraću i posni ili vegi-pescetarijan meni za sve vas koji ste na ovakvom režimu.

Do kada mogu da se prijavim na FITT28 program?

Ovo je izazov u trajajnju od 28 dana koji možete da počnete kada god mislite da ste spremne. On će uvek biti na blogu i imaćete mogučnost da ga naručite.

Šta drugi kažu o izazovu?

Draga Nado,

Samo želim da kažem da sam jako zadovoljna vežbicama, i hrana mi se do sada sva dopala.Mada sam još na početku, danas mi je 5. dan, ali sam oduševljena što osetim svaku vežbu i što uopšte nisam gladna kada se ovako hranim.

Volim slatkiše, ali čak i za njima nemam potrebu.

Oduševljena sam!

Beskrajno ti hvala što si mi otvorila nove vidike.

Srdačan pozdrav.

Draga Nado,

Završio se i moj fit izazov, još u petak, ali evo sad stižem da ti pišem.

Uopšte mi nije bilo teško da se pridržavam plana ishrane i da vežbam, čak mi je sve to jako prijalo. Nisam se ponekad slepo držala tvog menija ali uglavnom jesam. Od 28 dana 3 dana nisam uspela da vežbam. Izgubila sam 2 kg. Nije puno, ali u ogledalu se vidi razlika pre i posle.

Zadovoljna sam ali krenula sam novi krug, jer ne želim sad da stanem. Ako imaš neke sugestije ili predloge volela bih kada budeš imala vremena i ako možeš da mi pišeš… da li da nastavim sa istom ishranom i istim vežbama ili nešto da menjam…

Ako treba mogu ti poslati slike.

Srdačan pozdrav.

Pozdrav!

Želela bih ti reći da sam započela izazov ovog ponedeljka, i da sam prezadovoljna.

Recepti su sjajni, ukusni i uopšte nisam gladna, a i što je najvažnije, zdravi su. Jedva čekam da vidim napredak.

Hvala ti puno.

Uslovi učešća su sledeći:

  • Prvo što je potrebno je da mi pošalješ email da se prijavljuješ za program
  • Potom dobijaš instrukcije za uplatu
  • Nakon evidentirane uplate, šaljemo ti upitnik koji je potrebno da popuniš, kako bih dobila informacije o tvom trenutnom stanju i u skaldu sa tim ti i preporučim adekvatan program
  • Nakon toga, na tebi je da se narednih 28 dana pridržavaš plana i sigurna sam da će ti pre svega sve prijati, a ujedno da ćeš imati sjajne rezultate!

Obavezno čekiraš spam sanduče, pošta može da zaluta tamo.😉

Ako želiš da napraviš transformaciju i uradiš nešto korisno za svoje zdravlje, popuni kontakt formu:

Za samo 25 eura dobićeš plan ishrane i kompletan trening program prilagođen tvojim ciljevima.

Važna napomena: Obavezno pre slanja proverite da li ste dobro upisali svoju email adresu. Ukoliko ne dobijete odgovor u toku naredna 24h pošaljite mi poruku ponovo. Isto tako proverite spam sanduče.