O meni:

Nada Piliskic

 • 🍏 Nutricionista
 • 📝 Stručni saradnik magazina Sports
 • 🎓 PN Certified Sports & Exercise Nutritionist
 • 💻 Fitness Blogger WWW.FITT.RS
 • 🌟 FISAF International Personal Fitness Trainer
 • 💃 Ex Ballroom Dancer

Kako se se od svoje 6-te godine bavila sportskim plesom (Ballroom Dancing) rano je postala zaljubljenik u aktivan način života i iskusila na sebi sve benefite istog. Sa 22 godine upisuje FISAF International Academy, gde dobija međunarodnu licencu, Certified Personal Fitness Trainer. Tako je počelo njeno usavršavanje iz oblasti fitnesa, nauke o zdravlju i nutricionizmu. Bila je te sreće da uz sebe ima mentore koji su je naučili kako da prepozna referentni izvor informacija u moru istraživanja i pseudonauke sa kojom smo danas okruženi.

Potom 2017. godine odlučuje da svoje inetersovanje u oblasti nutricionizma podigne na viši nivo, putem pohađanja internacionalne edukacije Precision Nutrition, nakon čega dobija zvanje Sports and Exercise Nutritionist. 2018/2019. godine na školovanju i polaganju državnog ispita u Republici Hrvatskoj, Nada dobija licencu nutricioniste.

Nada veruje u pravu hranu i bira domaće sastojke. Recepti koje priprema su zdravi, lagani, zgodni za porodicu, decu, posao, ali povremeno ubacuje i neobične kombinacije hrane i egzotičnije sastojke i demonstrira kako da ih uvrstite u svakodnevnu ishranu.

O blogu

Blog je osnovan u junu 2015. godine sa idejom da se čitaocu ponudi kvalitetno i provereno znanje iz oblasti fizičke aktivnosti, zdravog načina života i optimalne zdrave ishrane. Vizija bloga je da pomogne svima onima koji su izgubljeni u moru informacija o zdravom životu , koji večito imaju problema sa telesnom masom i koji su zbunjeni raznim nestručnim i popularističkim tekstovima o zdravom životu. Efekat čitanja tekstova treba da bude da se osećate lepo u svojoj koži i da naučite da osetite i osvestite svoje telo i njegove istinske potrebe.

60,000

Prosečna mesečna čitanost

77k

Instagram pratilaca

104k

Youtube pratilaca

02:18 min

Zadržavanje na blogu

64k

Facebook lajkova

16,5m

Youtube pregleda

Drugi o FITT-u

Draga Nado,

Samo želim da kažem da sam jako zadovoljna vežbicama, i hrana mi se do sada sva dopala.Mada sam još na početku, danas mi je 5. dan, ali sam oduševljena što osetim svaku vežbu i što uopšte nisam gladna kada se ovako hranim.

Volim slatkiše, ali čak i za njima nemam potrebu.

Oduševljena sam!

Beskrajno ti hvala što si mi otvorila nove vidike.

Srdačan pozdrav.

Draga Nado,

Završio se i moj fit izazov, još u petak, ali evo sad stižem da ti pišem.

Uopšte mi nije bilo teško da se pridržavam plana ishrane i da vežbam, čak mi je sve to jako prijalo. Nisam se ponekad slepo držala tvog menija ali uglavnom jesam. Od 28 dana 3 dana nisam uspela da vežbam. Izgubila sam 2 kg. Nije puno, ali u ogledalu se vidi razlika pre i posle.

Zadovoljna sam ali krenula sam novi krug, jer ne želim sad da stanem. Ako imaš neke sugestije ili predloge volela bih kada budeš imala vremena i ako možeš da mi pišeš… da li da nastavim sa istom ishranom i istim vežbama ili nešto da menjam…

Ako treba mogu ti poslati slike.

Srdačan pozdrav.

Pozdrav!

Želela bih ti reći da sam započela izazov ovog ponedeljka, i da sam prezadovoljna.

Recepti su sjajni, ukusni i uopšte nisam gladna, a i što je najvažnije, zdravi su. Jedva čekam da vidim napredak.

Hvala ti puno.

Nada video

Možete mi se javiti putem kontakt forme ispod:

  FITT Individualan plan ishrane uz koji najlakše i najefikasnije stižeš do željenih rezultata.

  Ne savetujem vas kako da gladujete ili izbacujete liste namirnica iz ishrane, ne učim vas da kupujete šejkove ili preparate da biste postigli željeni izgled. Ne učim vas da je hrana zdrava ili nezdrava, kao ni dobra ili loša.

  Učimo kako da na osnovu ličnih potreba, želja i ukusa sami sebi u budućnosti kreirate idealne obroke i vodite svoju ishranu na način na koji se najbolje uklapa u vaše potrebe.