O meni

Nada Piliskic

Dobrodošli na fitt.rs

 

Nada Piliskic

🎓Nada is PN Certified Sports & Exercise Nutritionist
💻 Fitness Blogger WWW.FITT.RS
🌟FISAF International Personal Fitness Trainer
💃 Ballroom Dancer


Ubrzo nakon što je diplomirala ekonomiju, Nada se odlučuje da svoje specijalizovano znanje obogati iz oblasti koja joj je predstavljala veliku ljubav i hobi još iz mlađih dana. Kako se se od svoje 6-te godine bavila sportskim plesom (Ballroom Dancing) rano je postala zaljubljenik u aktivan način života i iskusila na sebi sve benefite istog. Sa 22 godine upisuje FISAF International Academy, gde dobija međunarodnu licencu, Certified Personal Fitness Trainer. Tako je počelo njeno usavršavanje iz oblasti fitnesa, nauke o zdravlju i nutricionizmu. Bila je te sreće da uz sebe ima mentore koji su je naučili kako da prepozna referentni izvor informacija u moru istraživanja i pseudonauke sa kojom smo danas okruženi. Potom 2017. godine odlučuje da svoje inetersovanje u oblasti nutricionizma podigne na viši nivo, putem pohađanja internacionalne edukacije Precision Nutrition, nakon čega dobija zvanje Sports and Exercise Nutritionist. 2018. / 2019. godine na školovanju i polaganju državnog ispita u Republici Hrvatskoj, Nada dobija licencu nutricioniste. 

Nada veruje u pravu hranu i bira domaće sastojke. Recepti koje priprema su zdravi, lagani, zgodni za porodicu, decu, posao, ali povremeno ubacuje i neobične kombinacije hrane i egzotičnije sastojke i demonstrira kako da ih uvrstite u svakodnevnu ishranu.

VISINA: 168cm
TEŽINA: 52kg
GODINE: 30

O BLOGU

Blog je osnovan u junu 2015.godine sa idejom da se čitaocu ponudi kvalitetno i provereno znanje iz oblasti fizičke aktivnosti, zdravog načina života i optimalne zdrave ishrane. Vizija bloga je da pomogne svima onima koji su izgubljeni u moru informacija o zdravom životu , koji večito imaju problema sa telesnom masom i koji su zbunjeni raznim nestručnim i popularističkim tekstovima o zdravom životu. Efekat čitanja tekstova treba da bude da se osećate lepo u svojoj koži i da naučite da osetite i osvestite svoje telo i njegove istinske potrebe. 

ANALITIKA


Prosečna mesečna čitanost 60 000 poseta
Zadržavanje na blogu 02:18
Instagram 48k
Facebook 50k
YouTube 56k


YOUTUBE KANAL

You Tube kanal broji preko 56 000 subscribera, 8 500 000 pregleda i fokusiran je na prezentovanje i pravilno izvođenje vežbi, pripremanje zdravih recepata i povremenim vlogovima.

PRETHODNE SARADNJE

 

 

 

FITT by Nada blog je ušao tim Coca-Cola Bloggers Network Adria Blogeri 2016. godine. Od 219 prijavljenih FITT je ušao u 9 izabranih! 🙂

DRUGI O FITT-U

 

 

Nada FITT

Neki od referentnih izvora koje pratim su:

pubmed.com

examine.com

Journal of the International Society of Sports Nutrition

Alan Aragon

Brad Schoenfeld

Lyle McDonald

Shredded by Science

Science – Based medicine
FISAF
 ACSM 
NSCA
Dr John Berardi
Bret Contreras
Guyton
WHO 

FDA

Choose My Plate

EUFIC

 

Close