O meni:

Nada Vogt (Piliskic)

 • 🍏 Nutricionista
 • 📝 Stručni saradnik magazina Sports
 • 🎓 PN Certified Sports & Exercise Nutritionist
 • 💻 Fitness Blogger WWW.FITT.RS
 • 💃 Ex Ballroom Dancer

Zdravo svima, ja sam Nada Vogt, kreator  koji je shvatio da je ljubav prema nutritcionizmu ipak jača od svega. Kako ozbiljnom naukom kao što je nutricionizam, nisam želela da se bavim površno, pored primarnog fakulteta, započela sam edukaciju u toj oblasti. Imala sam sreće da na tom putu upoznam mentore koji su mi usadili najvažniju veštinu, a to je razlikovanje nauke i referentih izvora od pseudonauke kojom smo danas okruženi, koja se bavi raznim teorijama i restriktvnim načinima ishrane, što ljude ostavlja isfrustriranim, sa još gorim odnosom prema hrani i sebi.

Sa 22 godine, upisala sam FISAF International Academy, koja mi je obezbedila međunarodnu licencu i zvanje Certified Personal Trainer. 2017. godine završila sam i internacionalnu edukaciju Precision Nutrition, nakon čega dobijam zvanje Sports and Exercise Nutritionist. 2019. godine na školovanju i polaganju državnog ispita u Republici Hrvatskoj, postajem licencirani nutricionista.
Ipak, moja edukacija se nikada ne završava i pored zvaničnog obrazovanja se svakodnevno bavim praćenjem naučnih radova u oblasti nutricionizma.

Dalje usavršavanje u Zürich, gde Nada Vogt živi i radi od 2019. godine.

Novembar 2021. – Maj 2022. Intuitive Eating Pro Skills Training (Evelyn Tribole)

Mart 2022.-… – Diplomierte Ernährungsberaterin

Moj cilj u radu nije samo promena ishrane već i svesti o ishrani i zdravom životu generalno. Želim da oslobodim žene presije, bespotrebnih pravila i pokažem im kako mogu živeti zdravo dok ujedno uživaju u ukusnoj hrani koja ne zahteva nikakvu specijalnu pripremu ni posebne sastojke koje već ne koristite. Promena navika i načina razmišljanja o hrani je važan segment mog rada sa klijentima gde negujemo saosećanje, nežnost i brigu o sebi umesto osude i samomaltretiranja koje se danas često meša sa samodisciplinom.

Cilj je zdrav klijent, koji uživa usvom telu, načinu ishrane i fizičkoj aktivnosti koju odabere za sebe, a ne podređuje život ishrani i treninzima.

60,000

Prosečna mesečna čitanost

87k

Instagram pratilaca

106k

Youtube pratilaca

02:18 min

Zadržavanje na blogu

64k

Facebook lajkova

16,5m

Youtube pregleda

Drugi o FITT-u

Draga Nado,

Samo želim da kažem da sam jako zadovoljna vežbicama, i hrana mi se do sada sva dopala.Mada sam još na početku, danas mi je 5. dan, ali sam oduševljena što osetim svaku vežbu i što uopšte nisam gladna kada se ovako hranim.

Volim slatkiše, ali čak i za njima nemam potrebu.

Oduševljena sam!

Beskrajno ti hvala što si mi otvorila nove vidike.

Srdačan pozdrav.

Draga Nado,

Završio se i moj fit izazov, još u petak, ali evo sad stižem da ti pišem.

Uopšte mi nije bilo teško da se pridržavam plana ishrane i da vežbam, čak mi je sve to jako prijalo. Nisam se ponekad slepo držala tvog menija ali uglavnom jesam. Od 28 dana 3 dana nisam uspela da vežbam. Izgubila sam 2 kg. Nije puno, ali u ogledalu se vidi razlika pre i posle.

Zadovoljna sam ali krenula sam novi krug, jer ne želim sad da stanem. Ako imaš neke sugestije ili predloge volela bih kada budeš imala vremena i ako možeš da mi pišeš… da li da nastavim sa istom ishranom i istim vežbama ili nešto da menjam…

Ako treba mogu ti poslati slike.

Srdačan pozdrav.

Pozdrav!

Želela bih ti reći da sam započela izazov ovog ponedeljka, i da sam prezadovoljna.

Recepti su sjajni, ukusni i uopšte nisam gladna, a i što je najvažnije, zdravi su. Jedva čekam da vidim napredak.

Hvala ti puno.

Nada video

https://www.youtube.com/watch?v=qX6MJ8IeY3A&t=143s

Možete mi se javiti putem kontakt forme ispod:

  FITT program uz koji najlakše i najefikasnije stižeš do željenih rezultata.

  Ne savetujem vas kako da gladujete ili izbacujete liste namirnica iz ishrane, ne učim vas da kupujete šejkove ili preparate da biste postigli željeni izgled. Ne učim vas da je hrana zdrava ili nezdrava, kao ni dobra ili loša.

  Učimo kako da na osnovu ličnih potreba, želja i ukusa sami sebi u budućnosti kreirate idealne obroke i vodite svoju ishranu na način na koji se najbolje uklapa u vaše potrebe.