Uncategorized

20 dana program treninzi i ishrana – SELF LOVE

RSD4,800.00

Nema na zalihama

Da li ste spremni da zajedno sa nama radite na sebi? Šta to podrazumeva?

Podrazumeva da nam dozvoliš da ti pokažemo da sigurno imaš 30 minuta dnevno za sebe.

Mi želimo da kroz fizičku aktivnost pokrenemo tvoje telo, tvoje misli, tvoju produktivnost i tvoje zdravlje pre svega!

 

Šta ovaj program podrazumeva:

  • 20 treninga od 30 minuta

  • Self Love knjiga recepata

  • Self Love Dnevnik koji te vodi kroz rutine koje ti pomažu da se opustiš i više brineš o sebi

 

20 treninga 30 min

Kako bi naše telo postalo savršen i funkcionalan instrument za srećan i ispunjen život ono treba da obavlja svoju funkciju i da nam sluzi na pravi način.
Iz tih razloga svaki trening programu SELF LOVE, kreiran je sa razumevanjem i nadovezuje se na sledeći kako bi ceo program imao celinu.

Svrha programa je da osvestite svoje telo da vam sluzi i podržava vas u ostvarenju vašeg cilja.

Struktura treninga u toku nedelje:

  • Trening 1: Aktivacija dijafragme i odredjenih mišićnih grupa koje su nam neophodne za pravilan i adekvatan pokret koji obavljamo svakodnevno ( sedenje, hodanje, ustajanje, podizanje tereta) jer najčešće povrede se dešavaju upravo tada kad osnovne obrasce kretanja ne radimo kako treba.
  • Trening 2: Jačanje muskulature core-a i velikih mišićnih grupa – fokus na izdržljivost, kako bi na kraju dana imali dovoljno energije i snage i kako se ne bi osećali iscrpljeno.
  • Trening 3: vežbe  za razvoj mobilnosti u zglobovima- život bez bola.
  • Trening 4: Cardio će pokrenuti krv obogacenu kiseonikom i hranlivim materijama po citavom telu, pokrenuti vašu životnu energiju i probuditi snagu.
  • Trening 5: Fleksibilnost-  samo u fleksibilnom telu moze da bude fleksibilan um. Sve je povezano, ukoliko imate ukočenost u telu onda su vam verovatno i misli u sličnom stanju. Opuštanjem tela rasterećujemo i našu glavu naše misli , postajemo fleksibilni u razmišljanju i dolazimo do rešenja mnogo brže i lakše.