FITT Izazovi

FITT Program 32 dana

30.00

Da li ste spremni da uz FITT IZAZOV 32 dana tokom naredne četiri nedelje pratite plan ishrane i plan treninga koji će potpuno transformisati vaše telo?

Do sada mi je preko 5000 vas dalo poverenje da budem vaš vodič na putu tranformacije tela i navika.

Ovo je FITT IZAZOV 32 program u trajanju od 4 nedelje kojim postižete veliki napredak po pitanju odnosa prema ishrani, a naravno i dolazi do transformacije vašeg tela i vaše kondicije.

Za samo 30 eur (3600 rsd) dobijaš plan ishrane i plan treninga koje izrađuje Nada Piliškić

 

 

FITT IZAZOV 32

 

Plan treninga za kućnu varijantu (pdf sa sličicama + video vođeni treninzi)

Plan treninga za Fitness centar (pdf + video vođeni treninzi)

12 LIVE treninga (Termini: pon / sre / pet/ – 19h)

Plan ishrane (sa predlozima zamenskih namirnica)

FITT Vodič kroz ishranu

FITT Special Recepti

FITT Vodič kroz užine

 

 

 

Da li ste spremni da uradite nešto korisno i efektno za svoje telo u narednih mesec dana? FITT 32

Ove vežbe će vam pomoći da malo sredite pojedine tačke na telu koje su kod većine nas prava glavobolja, poput stomaka, butina i zadnjice, kao i samih ruku koje ćete ojačati i zategnuti.

Izazovi su uvek bolji sa prijateljima! Ako mislite da ćete biti efikasniji, pozovite prijatelja da vam se priključi i vežbajte u paru.

Ako ste novi na FITT.RS, ovakvi izazovi su odlično mesto za početak. Kreiraćete zdrave navike koje će vam biti put ka ostvarivanju fitnes ciljeva.

Ako ste zaista spremni da podignete svoj fitnes na viši nivo, pridružite se #nadafitt timu i započnite ovaj izazov u trajanju od 32 dana.

Tokom naredne četiri nedelje radite redovno treninge kako biste tonirali i zategli zadnjicu, noge, ruke i stomak.

Uz treninge dobijate i plan ishrane kroz 16 dana, sa jedinstvenim receptima i nutritivnim vrednostima svakog obroka. Tri glavna obroka + jedna užina (po želji)

Ono što je posebno interesantno je da ćete dobiti plan ishrane sa preporučenom dnevnom potrošnjom, i tako možete biti sigurni da jedete baš onoliko kalorija koliko je vašem telu potrebno.

A sve je to lakše jer dobijate FITT recepte sa izračunatim kalroijskim vrednostima, tako da ništa nije potrebno sami da računate i brojite do besvesti.

Uz sve dobićete i vodič kroz zdravu ishranu koji će vam biti od pomoći pri lakšem odabiru zdravih i kvalitetnih namirnica.

 

Koja je razlika između FITT 28 i FITT 32?

FITT 28 je prvobitno nastao, korisnici tog programa su bili jako zadovoljni i tražili su da se napravi novi program, koji bi bio istog koncepta, samo naravno sa novim vežbama i novim receptima. Tako je onda nastao FITT 32, koji traje koji dan duže i kao dodatak ima i varijantu treninga za one koji vežbaju u fitnes centru ili kod kuće sa tegovima. 
Moja preporuka da se krene sa FITT 28, i onda ako ti program prija i želiš da nastaviš prelazis na FITT 32. A svakako i FITT 28 možeš da ponavljaš u nedogled jer jeste primer pravilne ishrane i redovne fizičke aktivnosti. 
Za koji god da se odlučiš sigurna sam da će ti pre svega prijati, a isto tako promeniti način na koji se doživljava zdrava ishrana i vežbanje. 

Kako to sve izgleda, šta dobijate?

  • Dobijate PDF dokument sa vežbama. Vežbe su date kroz fotografije, a u slučaju da vam neka nije jasna, kada kliknete na naziv vežbe, vodi vas na video objašnjenje te iste vežbe.
  • Nakon popunjenog upitnika i procene trenutne forme, dobijate od mene kategoriju nivoa i u odnosu na tu kategoriju nivoa radite i dati broj ponavljanja i rundi.

 

REGULARAN I VEGETARIJANSKI MENI FITT IZAZOV 32

FITT 32 PLAN ISHRANE SE MOŽE NAPRAVITI KAO REGULARAN MENI I KAO VEGETARIJANSKI MENI

 

Nisi sigurna da li je moj način rada nešto što će tebi odgovarati? Možeš za početak da me pratiš na Instagramu i YouTube. 😉

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=nG_Ytza1V3Q[/embedyt]