Individualan rad sa Nadom

#1 Individualan plan ishrane – Nutrition coaching

RSD21,100.00

180

Nema na zalihama

 

 

Individualan rad sa Nada Vogt (Piliskic) – Nutrition coaching

 

FITT Individualan plan ishrane uz koji najlakše i najefikasnije stižeš do željenih rezultata.

FITT metod vam daje smernice za trajno održiv način ishrane koji prija vašem telu i duši kao jednoj celini.

Osnove FITT Nutrition Individualanog Plana Ishrane

Svako od nas nailazi na poteškoće kada je u pitanju održavanje željene telesne mase.

Bilo da je u pitanju pogrešan odabir načina ishrane, ili je u pitanju nedovoljno poznavanje hrane i njenih nutritivnih i energetskih vrednosti ili je pak sasvim nešto drugo u pitanju, sigurna sam da zajedničkim snagama možemo da postignemo željeni rezultat.
Održavanje željene telesne figure może predstavljati pravi izazov, ali uz dobro postavljenu osnovu, ishrane za vas neće više biti nepoznata oblast i nešto što vam zadaje glavobolju.
Fizički izgled treba da bude u jedinstvu za zdravom psihom, jedino tako postižemo dugoročno održive rezultate.

 

Saradnja sa Nadom u trajanju od četiri nedelje se odvija na sledeći način:

  • Nakon registrovane uplate, na email šalju vam se upitnici koje je neophodno da popunite.
  • Nakon toga dobijate svoj plan ishrane (u kom se nalazi hrana koju volite da jedete, a hrana, tj. namirnice koje u upitniku navedete da ne volite, svakako se i ne nalaze u vašem personalizovanom planu)
  • Pored samog plana ishrane, dobijate i pristup posebnom privatnom sadržaju, koji je namenjen samo za individualne klijente, uz koji cete nauciti kako na dalje samostalno da vodite svoju ishranu.
  • Jedan video razgovor sa Nadom
  • Podrška putem mejla, za sva pitanja, nedoumice…

_________________________________________________

VAŽNO 

Ne radim plan ishrane prema kalorijskom unosu koji Vam je zadao trener u teretani. Kalorijski i nutritivni unos određujem isključivo ja, u odnosu na Vaše individualne potrebe. 

Ne radim plan ishrane prema pseudo testovima intolerancije na hranu. Zašto? Zato što se bavim zvaničnom naukom, a ovi testovi nemaju dokaze u zvaničnoj nauci. 

Ne radim plan ishrane prema pseudodijetama (keto, low carb, atkins, paleo, sugarfree…) – Plan ishrane izradjujem po principima pravilne ishrane, koji su utemeljeni u zvaničnoj nauci.

Ne radim plan ishrane sa željenim kalorijskim i nutritivnim unosom, već sa unosom za koji procenim da je za vas najoptimalniji za dugoročno održiv rezultat. 

_______________________________________________

 

Da li znate da pogrešno isplanirana ishrana vodi ka kompulzivnim prejedanjima, stalnoj želji za zabranjenom hranom i konstantnim nezadovoljstvom ličnim izgledom?

Možda ste i sami mislili da će izbacivanje odredene namirnice ili makronutrijenta dovesti do trajnog smanjena telesnih masti.
Možda vam je to i pošlo za rukom, ali da li se željeni rezultat održao?
Možda ste čuli da ako želite da smršate, treba da drastično smanjite ugljene hidrate u svojoj ishrani. A da li ste isto tako čuli da su ugljeni hidrati makronutrijent koji nam daje energiju, omogućava sjajan mentalni i fizički performans i isto tako da su neophodni u ishrani svih koji vode računa o svom zdravlju?
Sigurna sam da ste makar jednom u svom životu bili na nekoj dijeti i da ste postigli rezultat. Ono što isto tako znam je da se kod 90% ljudi nakon odredenog vremena sve vrati na staro. Da li ste krivi vi sami ili je kriva dijeta? Zapravo niko nije kriv. Problem kod većine pristupa ishrani je taj što se ne uče osnove, ne palazi se od bazičnih stvari, ne grade se optimalne navike i nakon završetka svakog režima vi se vraćate starim navikama jer niste naučili kako treba da se hranite da zapravo nikada i ne budete na dijeti, već da način ishrane postane vaš stil života.

Ne očekujem od vas da ceo život budete na dijeti, očekujem od vas da od danas, pa na dalje nikada nemate osećaj da ste na dijeti. 🙂

Verujem da vas od svih silnih saveta na koje nailazite ponekada zaboli glava i da vam na kraju nije jasno kome treba da verujete i kako treba da se zapravo hranite. Kilograme skinuti nije teško, svako će naći ovaj ili onaj način, ono što jeste teško i što je izazov je da se željena telesna masa dugoročno održava.
Upravo uz FITT Metod vi ćete naučiti kako da trajno održavate željenu telesnu masu.
Ne savetujem vas kako da gladujete ili izbacujete liste namirnica iz ishrane, ne učim vas da kupujete šejkove ili preparate da biste postigli željeni izgled.

Ne učim vas da je hrana zdrava ili nezdrava, kao ni dobra ili loša. Hrana je hrana i ona može biti samo nutritivno bogatija i nutritivno oskudnija.

Učimo kako da na osnovu ličnih potreba, želja i ukusa sami sebi u budućnosti
kreirate idealne obroke i vodite svoju ishranu na način na koji se najbolje
uklapa u vaše potrebe.

 

Fizički izgled treba da bude u jedinstvu za zdravom psihom, jedino tako postižemo dugoročno održive rezultate.

 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Stojanovic (@anastojanovich)

 

 

 

 

 

Ako vas interesuju iskustva nekih mojih klijenata do sada, možete ih pročitati klikom na link ovde