Uncategorized

Priručnik za ishranu kod insulinske rezistencije

RSD2,300.00

Nema na zalihama

Imate dijabetes ili insulinsku rezistenciju , ali vam je dosta komplikovane ishrane i milion kontradiktornih informacija?
Konstantno ste gladni i nije vam jasno šta bi uopšte trebalo da jedete?
Cilj mi je da vas edukujem tako da uživate u svojoj ishrani i imate dobar kvalitet života, što se kod mnogih mojih klijenata pokazalo kao vrlo moguće. ️
Priručnik će vam pomoći da pre svega razumete suštinu ovog metaboličkog poremećaja i vrlo lako ćete raspoznavati istinite podatke od pseudonauke.
Obuhvaćeni su i razjašnjeni svi važni pojmovi i koncepti poput glikemijskog indeksa, glikemijskog opterećenja, uloge ugljenih hidrata i proteina u kontroli nivoa glukoze u krvi, low carb ishrane, upotrebe zaslađivača i još puno toga.
sadržaj iz priručnika za IR

Ukoliko ste recimo mislili da zbog dijabetesa ili insulinske ne smete da jedete banane – ovo je priručnik za vas jer pre svega ruši mitove naučnim činjenicama! ️

Takođe, nismo izostavili ni fizičku aktivnost koja je vrlo važna u regulaciji dijabetesa i IR, dobićete i konkretne savete kako da trening prilagodite svom stanju i na šta posebno treba obratiti pažnju.
I osobe sa dijabetesom i IR se uz malo truda i prave informacije mogu osećati i izgledati podjednako dobro kao i bilo ko drugi.
Priručnik za insulinsku rezistenciju sadržaj

ŠTA ĆETE TAČNO DOBITI KUPOVINOM EBOOKA?

• edukativni materijal u PDF formatu koji će vam pomoći da razumete kako dijabetes i IR funkcionišu kako biste imali bolju kontrolu
•  edukativni materijal nakon kog ćete moći sami sebi da osmislite i organizujete obroke
• primer plana ishrane za 7 dana koji možete po želji kombinovati i tako napraviti meni za još duži period
• dnevnik ishrane i savete kako da kontrolišete napade gladi
sadržaj iz priručnika za IR

Sve što je potrebno je da kliknete na opciju kupovine, zatim dobijate sve neophodne podatke za uplatu i onda vam nakon evidentirane uplate šaljemo priručnik.