Uncategorized

Program FITT 28

RSD2,900.00

Nema na zalihama

FITT Izazov Transformacija

Tokom naredne četiri nedelje radićete vežbe koje će pokrenuti vaš metabolizam i vežbe koje će vam pomoći da sagorite masne naslage kao i da lepo oblikujete celo telo!

Za samo 25 eura dobićeš plan ishrane i kompletan trening program prilagođen tvojim ciljevima.

trening za stomak

 

 

Tokom naredne četiri nedelje radite redovno treninge kako biste tonirali i zategli zadnjicu, noge, ruke i stomak.

Uz treninge dobijate i plan ishrane kroz 14 dana, sa jedinstvenim receptima i nutritivnim vrednostima svakog obroka. Tri glavna obroka + jedna užina (po želji)

Ono što je posebno interesantno je da ćete dobiti plan ishrane sa preporučenom dnevnom potrošnjom, i tako možete biti sigurni da jedete baš onoliko kalorija koliko je vašem telu potrebno. A sve je to lakše jer dobijate FITT recepte sa izračunatim kalroijskim vrednostima, tako da ništa nije potrebno sami da računate i brojite do besvesti.

Uz sve dobićete i vodič kroz zdravu ishranu koji će vam biti od pomoći pri lakšem odabiru zdravih i kvalitetnih namirnica.

Kako to sve izgleda?

  • Dobijate PDF dokument sa vežbama. Vežbe su date kroz fotografije, a u slučaju da vam neka nije jasna, kada kliknete na naziv vežbe, vodi vas na video objašnjenje te iste vežbe.
  • Nakon popunjenog upitnika i procene trenutne forme, dobijate od mene kategoriju nivoa i u odnosu na tu kategoriju nivoa radite i dati broj ponavljanja i rundi.

NOVO

PROGRAM IZAZOVA PRILAGOĐEN ONIMA KOJI IMAJU INSULINSKU REZISTENCIJU ILI DIJABETES

 

Neka od Vaših pitanja koja su se često ponavljala, pa ću dodati neke od informacija ovde.

Da li se vežbe mogu raditi kod kuće?

Sve vežbe su bez korišćenja dodatnog opterećenja ili bilo kojih fitnes rekvizita tako da jedino što je potrebno jeste 2 kvadrata slobodnog prostora. Možete ih raditi kod kuće, u fitnesu, parku, plaži, gde god je vama prijatno. 

Da li mogu da učestvujem ukoliko nisam iz Srbije?

Da, naravno, sve je online, tako da nema ograničenja u tom smislu.

Trenutno sam na postu, da li se ishrana može prilagoditi?

Prvobitno nije bilo u planu izrada takvog menija, ali kako se dosta žena javilo sa tom molbom, kreiraću i posni ili vegi-pescetarijan meni za sve vas koji ste na ovakvom režimu.

Do kada mogu da se prijavim?

Ovo je izazov u trajajnju od 28 dana koji možete da počnete kada god mislite da ste spremne. On će uvek biti na blogu i imaćete mogučnost da ga naručite.

Koja je razlika između FITT 28 i FITT 32?

FITT 28 je prvobitno nastao, korisnici tog programa su bili jako zadovoljni i tražili su da se napravi novi program, koji bi bio istog koncepta, samo naravno sa novim vežbama i novim receptima. Tako je onda nastao FITT 32, koji traje koji dan duže i kao dodatak ima i varijantu treninga za one koji vežbaju u fitnes centru ili kod kuće sa tegovima. 
Moja preporuka da se krene sa FITT 28, i onda ako ti program prija i želiš da nastaviš prelazis na FITT 32. A svakako i FITT 28 možeš da ponavljaš u nedogled jer jeste primer pravilne ishrane i redovne fizičke aktivnosti. 
Za koji god da se odlučiš sigurna sam da će ti pre svega prijati, a isto tako promeniti način na koji se doživljava zdrava ishrana i vežbanje.