Recept za čokoladnu tortu za mršavljenje

Recept za čokoladnu tortu za mršavljenje

Recept za čokoladnu tortu za mršavljenje

Za početak uključite mozak na 180 stepeni da se dobro zagreje. To je neka optimalna temepratura na kojoj racionalno nadvladava emocije.

U jednoj posudi izlupajte tri stvari koje ne volite na svom telu. Dodajte šolju aktivnosti koje vas raduju. Potom dve kašike želja, i jednu kafenu kašičicu mogućnosti. Uzmite prstohvat motivacije i pospite odozgo da se po celoj površini smese ravnomerno rasprši. Sve ovo dobro umutite u jednu homogenu jednoličnu smesu proteklih događaja i doživljaja i začinite je sa dva čučnja. Potom smesu izlijte u pleh, i ubacite u rernu da se lepo zapeče. Tokom pečenja i obrade osećanja, može se desiti da korica kolača blago naprsne, usled intenzivnog mirisa čokolade. Kako biste spečili da puca i dalje, dodajte malo omiljenog romana i par minuta telefonskog razgovora sa prijateljicom. Pred kraj pečenja počeće da dobija bistriju boju, i postaće čvršća.

Dok se kora peče napravićemo fil, koji je ključni sastojak ove torte za mršavljenje.

U fil idu dva komada garderobe koje ste nekada nosili a danas ne možete da ih navučete, sat koja vam bruji iznad glave da nemate vremena za vežbanje, telefon sa instagramom ili snapchatom, po ukusu, kao i parče daske sa police na kojoj držite slatkiše. Po želji možete dodati i malo detox zelenog praha kao i po neku tabletu za mršavljenje. Fil umutite penasto, tako da kada okrenete činiju naopako, sve vam je jasno i nema nikakve magle.

Kora bi već trebalo da je pečena, izvadite je iz rerne i ostavite da se emocije slegnu. Kada je dovoljno hladna i nezainteresovana, pravo je vreme da je prekrijete našim čokoladnim filom. Premažite je sa svih strana, zabranjeno je lizanje prstiju i ostataka fila u činiji! Tortu ubacite u friz da se želje stegnu u jednu odlučnu celinu. Za posipanje odozgo, iskoristite mrvice plana vežbanja za tri meseca.

Kada je budete sekli, možda će se kolebati, ali ne obazirite se, nastavite odlučno. Imajte na umu da što je više jedete više ćete smršati. Svako parče ima 10.000 koraka dnevno i 3 zdrava obroka. U nekom parčetu  možda pronađete tragove bivših dana kada ste bili lenji i skloni iskušenjima, ali ne brinite, sa svakim novim parčetom bićete zdraviji, mršaviji i lepši. Ovo je torta koja bi trebalo većini vas da da dobre rezultate, stvar je samo u načinu na koji je pripremite i koliko često je jedete. Iako je uvek stvar u količini, ovde je obrnuto, što je češće jedete, brže ćete doći do rezultata. Podelite recept sa prijateljima i uživajte u torti uz druženje. 😉

 

Nada 🙂