Dezerti 25.04.2018.

Antioksidansi Smoothie Ideje

Antioksidansi Smoothie Ideje

 

U novom videu tri nova predloga za savršeno ukusne i neodoljive smutije. Ovog puta nešto novo, pravimo antioksidansi smoothie napitke. Malo je namirnica i napitaka koje unosimo u naš organizam, a da ne doprinose povećanju telesne mase. Kafa je u tom smislu najpogodnija, jer ima toliko pozitivnih efekata za naš organizam. Lepa vest je da nisu samo oni koji piju čaj odgovorni prema svom zdravlju, već i svi ljubitelji kafe. Da li ste recimo znali da kafa ima veći antioksidativni potencijal i od zelenog i od crnog čaja. Za razliku od njih koji antioksidativni efekat ostvaruju indirektno, sastojci kafe to rade i direktno, kao i povećanjem prirodnih kapaciteta našeg organizma.

 

 

Smoothie I  Kafa & Višnja

Višnja & kafa smoothie

Potrebni sastojci su:

kafa

višnje

banana

chia semenke

mleko

kokos ljuspice

Smoothie II  Zeleni Smoothie

Antioksidansi Smoothie Ideje

Potrebni sastojci su:

zelena jabuka

spanać

celer

menta

limun

indijski orah

Smoothie III – Kafa & Orange

Antioksidansi Smoothie Ideje

Potrebni sastojci su:

kafa

mleko

banana

pomorandža

ovsene pahuljice

badem

 

Uživajte do narednog gledanja

Nada 🙂 

FITT Individualan plan ishrane uz koji najlakše i najefikasnije stižeš do željenih rezultata.

Ne savetujem vas kako da gladujete ili izbacujete liste namirnica iz ishrane, ne učim vas da kupujete šejkove ili preparate da biste postigli željeni izgled. Ne učim vas da je hrana zdrava ili nezdrava, kao ni dobra ili loša.

Učimo kako da na osnovu ličnih potreba, želja i ukusa sami sebi u budućnosti kreirate idealne obroke i vodite svoju ishranu na način na koji se najbolje uklapa u vaše potrebe.