Doručak 28.08.2019.

Dnevni Plan Ishrane #10

Novi predlog dnevnog plana ishrane. Ideje za pripremu hrane za više obroka. Ne morate gubiti vreme i pripremati hranu za svaki obrok pojedinacno, mozete u jednom spremanju unapred napraviti vise hrane i tako imati za više obroka.

Mere napisane ispod su za pripremu jednog obroka, u odnosu na to koliko obroka unapred želite da spremite samo duplirajte količine. 🙂

1400 :

Obrok I
3 kašike sojinih ljuspica
1 kašika chia semenki
3 kašike ovsenih mekinja
300g lubenice
200g dinje
KCAL: 478 I UH: 59g I PR: 29g I MA: 14g

Obrok II
150g kuvanog belog mesa
200g krompira
150g šargarepe
200g brokolija
3-4 supene kašike preliva (pavlaka 12%, senf, začini)
KCAL: 454 I UH: 47g I PR: 48g I MA: 10g

Obrok III
Tortilja (20g lanenih semenki + voda)
Piletina belo meso – 120g
1 paprika
1 krastavac
3 kašike pavlake (12%mm)
KCAL: 331 I UH: 11g I PR: 38g I MA: 16g

✅ UŽINA
1 klip kukuruza
5 šljiva
KCAL: 153 I UH:34g I PR:3g I MA: 1g

1800 :

Obrok I
4 kašike sojinih ljuspica
2 kašike chia semenki
3 kašike ovsenih mekinja
1 šolja jogurta
300g lubenice
200g dinje
KCAL: 558 I UH: 63g I PR: 36g I MA: 18g

Obrok II
150g kuvanog belog mesa
250g krompira
200g šargarepe
200g brokolija
3-4 supene kašike preliva (pavlaka 12%, senf, začini)
KCAL: 524 I UH: 59g I PR: 49g I MA: 12g

Obrok III
Tortilja (30g lanenih semenki + voda)
Piletina belo meso – 150g
1 paprika
1 krastavac
3 kašike pavlake (12%mm)
KCAL: 441 I UH: 13g I PR: 48g I MA: 20g

✅ UŽINA I
1 klip kukuruza
1 kuvano jaje
KCAL: 194 I UH:26g I PR:9g I MA: 7g

✅Užina II
20-ak badema
Nektarina
KCAL: 174 I UH: 14g I PR: 6g I MA: 11g

Nada is Certified FISAF International Personal Trainer,
FISAF Core instructor, Ballroom Dancer, and Fitness Blogger.



FITT program uz koji najlakše i najefikasnije stižeš do željenih rezultata.

Ne savetujem vas kako da gladujete ili izbacujete liste namirnica iz ishrane, ne učim vas da kupujete šejkove ili preparate da biste postigli željeni izgled. Ne učim vas da je hrana zdrava ili nezdrava, kao ni dobra ili loša.

Učimo kako da na osnovu ličnih potreba, želja i ukusa sami sebi u budućnosti kreirate idealne obroke i vodite svoju ishranu na način na koji se najbolje uklapa u vaše potrebe.