Fitt recepti 20.12.2015.

Emko veggie mix

Emko veggie mix

Rapsodija ukusa, pravo bogatstvo aroma, isprepletanih boja i mirisa, savršenstvo. Idealno za one koji ne vole meso.  Jedina mana je što ima dosta sastojaka, ali svakako ako vam neki fali, možete izostaviti. 🙂 Koristila sam Romanesco brokoli u receptu, koji sam prvi put ove godine primetila u marketima kod nas. To je vrsta brokolija, a ima ukus nešto između karfiola i brokolija.

Emko veggie mix

 

Potrebno je:

avokado

romanesco brokoli

crvena paprika

limun

beli luk

maslinovo ulje

indijski orah i badem

origano, so, biber

kinoa ili makaroni ili krompir

Izblenda se sos od: avokada, kratko kuvanog brokolija, limuna, belog luka, maslinovog ulja, indijskog oraha (koji je prethodno natopljen), proprženih badema, origana, soli i bibera.

U to se po ukusu doda ili kinoa ili makarone, ili krompir, ili ovas ili amarant… Šta god volite, najbolje je da isprobate razne varijante.

I odozgo se stavi u komadu romaneco brokoli i seckana crvena paprika.

Prijatno

Nada 🙂

 

FITT program uz koji najlakše i najefikasnije stižeš do željenih rezultata.

Ne savetujem vas kako da gladujete ili izbacujete liste namirnica iz ishrane, ne učim vas da kupujete šejkove ili preparate da biste postigli željeni izgled. Ne učim vas da je hrana zdrava ili nezdrava, kao ni dobra ili loša.

Učimo kako da na osnovu ličnih potreba, želja i ukusa sami sebi u budućnosti kreirate idealne obroke i vodite svoju ishranu na način na koji se najbolje uklapa u vaše potrebe.