FITT Ideje za Zdrave Obroke 16.10.2015.

Ideje za zdrav ručak za poneti

Ideje za zdrav ručak za poneti

Mislim da je pravo vreme da donesete odluku da ne kupujete junk food pod izgovorom da ne znate ili nemate vremena sami sebi da spremite. U ovom videu vam predstavljam dva recepta koji su jednostavni, ukusni, zdravi i prilično brzi za spremanje. adekvatni su za poneti, možete ih staviti u bilo koju ambalažu i naravno menjati namirnice po ukusu i želji. Pokušajte makar jednom da spremite i ponesete sa sobom u školu, na fakultet, posao, neki od ovih obroka, garantujem vam da ce spremanje zdravih obroka postati vasa uobičajena dnevna rutina i da nećete imati izgovor nedostatka vremena. Ako ne upali iz prve, pokušajte još po koji put i to je to. 😀

FITT program uz koji najlakše i najefikasnije stižeš do željenih rezultata.

Ne savetujem vas kako da gladujete ili izbacujete liste namirnica iz ishrane, ne učim vas da kupujete šejkove ili preparate da biste postigli željeni izgled. Ne učim vas da je hrana zdrava ili nezdrava, kao ni dobra ili loša.

Učimo kako da na osnovu ličnih potreba, želja i ukusa sami sebi u budućnosti kreirate idealne obroke i vodite svoju ishranu na način na koji se najbolje uklapa u vaše potrebe.