FITT Ideje za Zdrave Obroke 13.12.2018.

Praznični recepti

Praznični recepti

 

Da li svake godine razmišljate o tome kako ćete se ugojiti za praznike? Ovu preskočite!  Praznici su trenuci koje treba da provodite sa najmilijima i uživate u ukusnoj hrani koju pripremate, a ne da brojite svaki zalogaj i budete opsednuti kilogramima.
Svi malo više jedemo tokom praznika, to je činjenica, ali zbog toga ne treba da budete konstantno opterećeni već se samo potrudite da se baš ne prejedate non stop, što vam svakako neće ni prijati.
Moji današnji predlozi prazničnih obroka nisu tradicionalni i uobičajni, unela sam malo promena i dobila nove, interesantne ukuse.
Izazivam vas da i vi ove zime sami isprobavate neobične kombinacije i obradujete porodicu novitetima. ❣️
Velika je zabluda da zdraviji obroci ne mogu biti ukusni i zabavni, to će vam potvrditi svako ko iole vodi računa o ishrani. Obično oni koji to ne rade, misle da je zdravo samo ono što je bljutavo.
Kada dodate više različitih namirnica, začina i ostalog, a zatim sve to adekvatno pripremite, nema šanse da vaši gosti ne poližu prste.

FITT program uz koji najlakše i najefikasnije stižeš do željenih rezultata.

Ne savetujem vas kako da gladujete ili izbacujete liste namirnica iz ishrane, ne učim vas da kupujete šejkove ili preparate da biste postigli željeni izgled. Ne učim vas da je hrana zdrava ili nezdrava, kao ni dobra ili loša.

Učimo kako da na osnovu ličnih potreba, želja i ukusa sami sebi u budućnosti kreirate idealne obroke i vodite svoju ishranu na način na koji se najbolje uklapa u vaše potrebe.