Doručak 08.04.2019.

Predlog Plana Ishrane #6

Predlog Plana Ishrane #6

Novi predlog plana ishrane. 🙂

https://youtube.com/watch?v=22MC1Jw5wxw%26feature%3Dyoutu.be

Ukoliko je vaš okvirni dnevni unos oko 1200kcal, ove recepte pripremate sa sledećim merama:

***OBROK I***

Kurkuma kaša sa karamelizovanom bananom

Kurkuma kaša sa bananom
4 kašike ovsenih pahuljica
100ml vode
100ml mleka
2 jajeta
kurkuma
1/2 banane
1 kašičica kokos ili bilokog drugog ulja
malo vanila ekstrakta
cimet
prstohvat kokos ljuspica

KCAL: 401 I UH:38g I PR:19g I MA:20g

***OBROK II***

Krem pasta sa piletinom i brokolijem

Krem pasta piletina i brokoli

40g sirove paste
100g piletine
2 kašike sira
2 kašike jogurta
malo karija i sušenih travkastih začina
so i senf za piletinu
1 kašika maslinovog ulja
3-4 cveta brokolija

KCAL: 363 I UH:36g I PR:36g I MA:9g

***OBROK III***

Sočivo salata 

Sočivo salata

1 paradajz
1 krastavac
1 paprika
40g sočiva (sirovo)
1 kašika maslinovog ulja
30g niskomasnog belog sira
2 kuvana jajeta (1 celo + 1 belance)

KCAL: 386 I UH:32g I PR:30g I MA:16g

Ukoliko je vaš okvirni dnevni unos oko 1600kcal, ove recepte pripremate sa sledećim merama:

***OBROK I***
6 kašika ovsenih pahuljica
100ml vode
100ml mleka
3 jajeta
kurkuma
1 banana
1 kašika kokos ili bilokog drugog ulja
malo vanila ekstrakta
cimet
prstohvat kokos ljuspica

KCAL: 575 I UH:50g I PR:26g I MA:31g

***OBROK II***
60g sirove paste
130g piletine
2 kašike sira
2 kašike jogurta
malo karija i sušenih travkastih začina
so i senf za piletinu
1 kašika maslinovog ulja
5-6 cvetova brokolija

KCAL: 477 I UH:52g I PR:46g I MA:11g

***OBROK III***
1 paradajz
1 krastavac
1 paprika
60g sočiva (sirovo)
1 kašika maslinovog ulja
50g niskomasnog belog sira
2 kuvana jajeta

KCAL: 527 I UH:44g I PR:41g I MA:21g

FITT program uz koji najlakše i najefikasnije stižeš do željenih rezultata.

Ne savetujem vas kako da gladujete ili izbacujete liste namirnica iz ishrane, ne učim vas da kupujete šejkove ili preparate da biste postigli željeni izgled. Ne učim vas da je hrana zdrava ili nezdrava, kao ni dobra ili loša.

Učimo kako da na osnovu ličnih potreba, želja i ukusa sami sebi u budućnosti kreirate idealne obroke i vodite svoju ishranu na način na koji se najbolje uklapa u vaše potrebe.