Doručak 28.01.2016.

Sendvič sa dimljenim lososom

Sendvič sa dimljenim lososom

Iako sendviči po nekim opštim kriterijumima ne spadaju u neku posebno zdravu hranu, ali načinom pripreme, tj. čime ih punite, mogu se napraviti malo zdravijom opcijom. Ovde ću vam dati ideju za jedan lep, ukusan i prilično zdrav sendvič, koji se jednostavno sprema, i još jednostavnije jede. 😉 Kod ovog kao i kod svakog, nedostatak je u količini hleba, koji vam nije u toj meri potreban, ali sendvič je sendvič. Ostali sastojci ovog sendviča su i više nego savršeni i zdravi.  😀

 

FITT.RS (4)

 

Potrebno je:

Baget (Roggenart je najzdraviji, Hleb&Kifle je malo ukusniji za ovu varijantu) 

avokado

crni paradajz

krastavac

paprika

dimljeni losos

mix zelenih salata

grčki jogurt

wasabi pasta

maslinovo ulje

so…

sendvič sa dimljenim lososom

avokado     avokado

Izgnječite avokado

crni paradjaz

 krem wasabi dresing za sendvič

Grčki jogurt, maslinovo ulje i wasabi pasta

fitt.rs fitt.rs fitt.rs fitt.rs fitt.rs fitt.rs

Ovo je neki redosled kojim sam ja ređala, iskreno sendvič se malo raspada kada se jede, tako da predlažem da ga uvijete u foliju i onda neće da curi i da ispada sve iz njega. Doduše i redosled sastojaka može da igra ulogu u kojoj meri će se sendvič „prosipati“.

Idealno je da ovakav sendvič ponesete u školu za užinu ili na posao / fakultet ? 😉

Uživajte do narednog čitanja

Nada 🙂

FITT program uz koji najlakše i najefikasnije stižeš do željenih rezultata.

Ne savetujem vas kako da gladujete ili izbacujete liste namirnica iz ishrane, ne učim vas da kupujete šejkove ili preparate da biste postigli željeni izgled. Ne učim vas da je hrana zdrava ili nezdrava, kao ni dobra ili loša.

Učimo kako da na osnovu ličnih potreba, želja i ukusa sami sebi u budućnosti kreirate idealne obroke i vodite svoju ishranu na način na koji se najbolje uklapa u vaše potrebe.