Fitt recepti 14.03.2017.

Wasa sendvič

Wasa sendvič

 

Moja prva kreacija za Mercator nedelju zdravih izbora su Wasa sendviči. Wasa hleb je super zdrava i lagana opcija hleba za sendvič. Meni se dopada što je hrskav i vadzušast pa imam utisak kada ga jedem da me baš zasiti. Ukusan mi je i bez bilo kakvog dodatak, a kao neka užinica, premda uvek je sve lepše kada se upotpuni i drugim namirnicama. Tako sam ovom prilikom napravila tri slane i tri slatke opcije.

 

 

Prvi sendvič je humus sa maslinkama i par leblebija u zrnu, posuto sušenom paprikom u prahu, sledeća ideja je kruška sa gorgonzolom, a možete koristiti i bilo koji drugi sir po ukusu, treća varijanta je ella sir sa svežim krastavcem i peršunom. složićete se da su vrlo jednostavni za pripremu i svaki od njih je nutritivno kompletan.

Tri slatke opcije, naravno za nijansu i ukusnije su redom: Kikiriki puter sa sušenim jabukama i sušenim kajsijama. Ove kajsije su sušene na suncu i organskog su porekla, uvek obratite pažnju kada kupujete sušeno voće da nema dodatog šećera kao ni masnoća. Druga varijanta je susamov puter ili tahini sa svežim jagodama, moj favorit definitivno. Poslednji slatki sendvič je kikiriki puter sa kolutićima banane i posutim chia semenkama.

 

Wasa sendvič

FITT program uz koji najlakše i najefikasnije stižeš do željenih rezultata.

Ne savetujem vas kako da gladujete ili izbacujete liste namirnica iz ishrane, ne učim vas da kupujete šejkove ili preparate da biste postigli željeni izgled. Ne učim vas da je hrana zdrava ili nezdrava, kao ni dobra ili loša.

Učimo kako da na osnovu ličnih potreba, želja i ukusa sami sebi u budućnosti kreirate idealne obroke i vodite svoju ishranu na način na koji se najbolje uklapa u vaše potrebe.