Instant postovi 10.07.2019.

Rezultati preko noći

Da li imate potrebu da preko noći počnete da jedete samo zdravu hranu i vežbate 5x nedeljno?

Znam, znam da mnogi upravo ovako počinju… I to traje nekoliko dana, eventualno nedelja, a onda se sve vrati na staro. U trenutku kada donesete odluku da nešto promenite, vaša motivacija je najveća.
Verujete u sebe, puni ste entuzijazma, mislite kako će sve biti lako. I zaista bude tako do određenog momenta. A onda se dogodi realnost.

Čak ni oni koji redovno vežbaju nisu uvek motivisani, a kamoli neko ko je tek krenuo. Kada u startu iz korena promenite svoje funkcionisanje, vi nemate vremena da se prilagodite i uvedete promene u svoj život, što neminovno dovodi do pucanja.

nada piliskic

Često od mnogo vas čujem upravo ovakve priče i zato nikada ne savetujem da se život promeni za 180 stepeni u danu. Ukoliko ste odlučili da smršate, krenite polako. Za početak, promenite doručak, jedite više voća i povrća, napravite neki sitan korak i postepeno uvodite nove navike.

Ne morate odmah ni početi aktivno da trenirate, biće dovoljna i petnaestominutna šetnja. Nećete od nje dobiti trbušnjake, ali ćete svakako početi da se osećate bolje u svom telu samim tim što se krećete. Mic po mic i poželećete da idete na trening bez osećaja da bilo šta morate. ‍♀️ ‍♀️
Samo korak po korak, ne preskačite ni jedan da ne biste morali da se vraćate unazad.

FITT program uz koji najlakše i najefikasnije stižeš do željenih rezultata.

Ne savetujem vas kako da gladujete ili izbacujete liste namirnica iz ishrane, ne učim vas da kupujete šejkove ili preparate da biste postigli željeni izgled. Ne učim vas da je hrana zdrava ili nezdrava, kao ni dobra ili loša.

Učimo kako da na osnovu ličnih potreba, želja i ukusa sami sebi u budućnosti kreirate idealne obroke i vodite svoju ishranu na način na koji se najbolje uklapa u vaše potrebe.