Instant postovi 25.06.2019.

Tvoj motiv da smršaš

Znam da puno vas želi da smrša, što je naravno potpuno okej. Motivi su najrazličitiji, ali je činjenica da posebno mlade najviše muči taj estetski deo zbog kog neretko upadaju u depresiju, gube samopouzdanje… I to je definitivno stvar koju treba rešiti i kojoj se treba posvetiti.

Međutim, kada je vaš fokus isključivo na mršavljenju, brzo se pogubite. Kada konstantno razmišljate o kilogramima i opsesivno se merite, kao da podsvesno čekate da čitav proces prođe. Ali, šta onda?
Šta kada dođete do željene kilaže?

Suština i poenta jeste da nastavite sa korisnim navikama, da to postane vaš životni stil nevezano za broj kilograma koje imate.
Zato je moj predlog da se fokusirate na to šta svakog dana možete učiniti da pravilna ishrana i trening postanu deo vas, a ne sredstvo za gubljenje kilograma.
Da se razumemo, kilograme ćete svakako izgubiti kao posledicu svega toga, ali način na koji ostvarujete to pravi veliku razliku.

Setite se neke prošle dijete… Jedva ste čekali da prođe.
Ovog puta nemojte!
Ostavite vagu i uzmite metar. Proveravajte mere jednom nedeljno ili jednom u dve nedelje i opustite se. Videćete i po garderobi da se kilogrami tope.

Umesto da se non stop merite, umite papir i napišite koji su vaši koraci do zdravog stila života. Kako ga zamišljate?
Šta spremate za doručak, ručak, večeru?
Da li ste pronašli restoran sa zdravom hranom blizu posla ili ćete pripremati uveče za sutra kada ne stižete?
Da li je aerobik trening za vas ili možda joga? Teretana? Sa kim ćete ići, možda sami?

Saživite se sa time umesto sa svojim kilogramima i rezultat će neminovno biti tu u svakom smislu.

#nadafitt#jazelimjamogu#fitt#nadapiliskic

FITT program uz koji najlakše i najefikasnije stižeš do željenih rezultata.

Ne savetujem vas kako da gladujete ili izbacujete liste namirnica iz ishrane, ne učim vas da kupujete šejkove ili preparate da biste postigli željeni izgled. Ne učim vas da je hrana zdrava ili nezdrava, kao ni dobra ili loša.

Učimo kako da na osnovu ličnih potreba, želja i ukusa sami sebi u budućnosti kreirate idealne obroke i vodite svoju ishranu na način na koji se najbolje uklapa u vaše potrebe.