Individulani Plan Ishrane i Treninga

 

FITT.RS

Koliko često nailazite na prepreke kada su u pitanju

ishrana ili trening?

Da li vam se događa da pomislite da ste konačno našli idealno rešenje, ali da se zapravo ispostavi da nije baš delotvorno kao što ste mislili? Pokušavali ste sami sebi da napravite plan međutim konfuzno vam je sve i nemate vremena da se dublje posvetite izučavanju materije. Više ne znate kome i čemu da verujete jer svako ima neku svoju teoriju?

Ja sam tu da vas uputim da na najlakši i najefikasniji način dođete do željenog cilja. Važno je da se vodimo referentnim naučnim istraživanjima i zvaničnim studijama. “Noname” autore knjiga i teorija zaobilazimo u širokom luku i poštujemo ono što zvanična nauka kaže.

Bilo da je Vaš cilj redukcija telesnih masti, povećanje mišićne mase, unapređenje opšte fizičke sposobnosti, unapređenje kondicije kao i specifični trening programi, pomoćiću Vam na putu ka dostizanju zdravih životnih navika.

Tokom trajanja programa imate moju punu podršku za sva dodatna pitanja i nedoumice. Zajedno idemo do cilja koliko god je on daleko pred nama.

 

 

 

 

Moj cilj je da vam pomognem da zdrav način života postane vaša svakodnevnica.

 

Online paketi ishrane i treninga su strogo individualnog karaktera i rade se po meri i potrebi klijenta. Univerzalne planove ishrane i treninga možete naći besplatno na mom blogu. Svaka osoba je jedinstvena jedinka sa svojim jedinstvenim potrebama i u skladu sa tim svakome je potreban individualan pristup.

one-size-does-not-fit-all

 

*****NOVO*****

Skype (Viber) konsultacije 25 minuta – 30 eur 

 

nadafitt plan ishrane

Ako ste raspoloženi za saradnju, javite mi se putem kontakt forme u nastavku:

Ime

Email

Naslov

Poruka

 

fitnessblog.rs@gmail.com