Instant postovi 10.07.2019.

Zašto jednostavno kad može komplikovano?

Danas se tolika polemika vodi oko organske hrane i raznih super namirnica koje su skuplje nego ostale, ali se zato zanemaruju neke stvari koje su svima vrlo lako dostupne.
Kada uzmete u obzir koliko vredi fitnes industrija, jasno vam je ko ima korist od toga da vi verujete u to da vam treba specijalna hrana, magični napici i sve ostalo.

U isto vreme, neke zaista značajne, iako na oko sitne stvari se konstantno zanemaruju.

Dok jurite za super hranom, ne zaboravite da hodate stepenicama umesto da koristite lift. To će imati daleko veći uticaj nego razlika između chie i lana. 
Idite na posao biciklom umesto autom. Popijte kafu s mlekom umesto sa šlagom, sirupom i čokoladom. Kupujte dosta voća i držite ga na stolu umesto kolača. 
Nemojte dozvoliti da budete zaslepljeni „komplikovanim“ i da zanemarujete suštinski važno.

FITT program uz koji najlakše i najefikasnije stižeš do željenih rezultata.

Ne savetujem vas kako da gladujete ili izbacujete liste namirnica iz ishrane, ne učim vas da kupujete šejkove ili preparate da biste postigli željeni izgled. Ne učim vas da je hrana zdrava ili nezdrava, kao ni dobra ili loša.

Učimo kako da na osnovu ličnih potreba, želja i ukusa sami sebi u budućnosti kreirate idealne obroke i vodite svoju ishranu na način na koji se najbolje uklapa u vaše potrebe.